Camping @the green mountains

Heyyy lovely people

I love it sooooo much up here haha. Het weer is perfect. Lekker verbrandt en vol muggenbulten, om jullie niet te depressief te maken. Maar verder is het zo mooi. We komen net terug van kamperen in the green mountains. En wauw het was zo ongelofelijk mooi daar. Ik zat op de klif bovenop een waterval in de zon. Het was zo heerlijk daar. How i wish to be a part of that. Ik kon daar wel voor eeuwig blijven. Het was de mooiste plek ever seen. Ik heb een paar fotos, maar niet zo veel, Ik zal ze toevoegen om jullie te delen in mijn vreugde of zo haha.

Verder willen jullie misschien weten hoe het hier op de base er uit ziet.. Er zijn nu 4 scholen bezig. De Beachtobush Dts, ook wel B2B(deze doe ik), sports Dts en frontiers Dts, wat frontiers precies inhoudt weet ik ook niet, iets met kerken oprichten of zo. Er is ook nog een beachtobush bezig die in oktober was begonnen, maar die gaan aan het eind van de week weg op outreach. Naar maleysia en solomon islands en zo. Ik weet niet precies waar heen.

Aan B2B die ik doe, doen 15 mensen. De andere Dtsen iets minder. Iedereen woont hier in iets dat eerst een basisschool was of zo. Alles is erg open. Alles is eigenlijk zo een beetje buiten. Mijn slaapkamer heeft geen ramen die ooit dicht gaan. De deur komt uit op een veranda met best wel mooi uitzicht eigenlijk. Ik slaap met alle B2B meisjes op 1 kamer. Dat is met zn 10en. Er staan 6 stapelbedden. Best gezellig. Really like it.

Ik ging kamperen met mijn B2B 'klas'. Morgen beginnen echt lessen. Maar het is niet echt een school te noemen hoor. Meer eh, courses? ik weet het nederlandse woord niet meer haha. We kampeerde ergens in de bergen, waar het savonds best koud was eigenlijk(Het wordt dus wel koud mam!!) Overal over de camping iets liepen wallibys en kalkoenen. Wow wat een hoop kalkoenen. Wat een stomme dieren zijn dat zeg. Maar de wallibys were pretty cool. Maar de rest van de camping mensen vond het nogal normaal dat ze daar rondliepen. Eerste dag van kamperen, dat was zaterdag, was gewoon beetje chillen en zo. 2de dag hadden ze het over een hike, so I thought oh oh wat zal dat worden, vet lange hikingtrip van uren. Maar nee,je kon gewoon doen wat je wilde. Ik ging toen naar die waterval, die boven beschreven is. Daar heb ik btw de eerste slang gezien!! Het was een bruin/grijze, beetje een grond/steen kleur. Iemand zei dat bruine het meest gevaarlijk zijn. Maar ik weet eigenlijk niet of t die was... maar hij gleed heel snel weg, so i think its okay. Verder ben ik nog naar een topthree iets geweest, maar dat was niet zo bijzonder als iedereen zei dat het was. Je kon gewoon via een ladder in een boom of zo. Maar het uitzicht bij de waterval was waaay much better. Ik heb fotos maar daar zie je het niet zo goed, omdat je niet het geheel ziet. Maar geloof me, mooi was het zeker. Er waren ook van die leuke bomen, dat bestond uit heel veel bomen, alle bomen groeide gewoon naar elkaar tot 1 boom. Het leek alsof over een paar honderd jaar het hele bos 1 grote boom zou worden. Net als in zo een aflevering van totally spies dat 1 boom alle andere regeert haha. Het zelfde is in de film avatar zei iemand. Maar kijk maar bij fotos als je geinteresseerd bent. xD

Sooo, i think that was pretty much it for today. More to come!!!

Liefs, Lisa

Floor

hmm klinkt allemaal lekker daar.=D
wou dat ik er ook kon zijn lekker warm , mooie omgeving. Je hebt het heeel leuk zo te horen dat vind ik echt fijn! Ik mis je wel, al helemaal met uitgaaaan!=(

xxxxx.

Lotte

hoi hoi,

klinkt echt super allemaal!
en die aflevering van totally spies heb ik ook gezien hahaha!
veel plezier nog daaar :D

xx liefs

Dennis

Wauw klinkt als vet veel werk. Hard core naar school enzo. En je word er alleen maar sexier op met al die muggenbulten en verbrand zijn.
Hope you having fun.

x

Wouter

Zo! Al veel meegemaakt zeg :) Klinkt geweldig.

Klimt er s'nachts niet iemand stiekem jullie slaaphok in?:P

*krab op je muggenbulten*
xx

Pap en mam

Wauw. Wij zitten echt wel depri te worden hier hoor!
(geef mij maar een paar muggenbulten..dan)
We willen graag foto's van de tent en slaapplekken. Kan je dat nog even regelen XD? En, opa's en mama willen graag weten waar die bergen zijn; op google maps zijn ze niet te vinden...
Bedankt voor je sms'jes! XOXO

Jessica

Wow (wo)man! Amper een weekje daar en nu al veel gezien, beleefd en meegemaakt...nu al veel te vertellen
Vind het echt super cool dat je dit doet en dat je daar on the other side zit. Meid, go for it ! Ja laten we wel 2-talig blijven....
Ben reuze benieuwd naar de verhalen die volgen en maak wel veel foto's (kan je ons heel jaloers en Stephen heel nieuwsgierig en enthousiast maken?)
Groetjes van ons allemaal
Ar, Jess, Dave, Stef en Jo

Pytrik

Heee!
Super verhaal, ik ben nogal jaloers!
Maak er een leuke tijd van, ben benieuwd naar je volgende blog!
Liefs!

OMa Mattie

Zo dat gaaat goed daar Lisa, geniet er maar goed van. Kan je later terugkijken op een mooie tijd. Veel plezier, maar ook nog wat leren daar. Liefs Opa en Oma