Reizen, yes!

Dag vriendjes en vriendinnetjes

Ik schrijf laatste tijd niet heel veel excuses voor dat haha. Maar ben nogal veel weg van de base. Over 20 min vertrekken we weer, dus dit wordt niet heel lang. Sorry dat ik ook niet echt op mailtjes antwoord. Maar komt goed.

Laatste paar weken was ik naar stanthorpe geweest, leren om te evangeliseren. Was wel interessant. Er was een apple &grape festival, waar heel veel backpackers waren, was leuk! En heeel veel appels haha, mmm. We hadden daar met een kerk een Chai tea tent neergezet, met gratis Chai tea en films een magicshows en zo! En we hadden daar lectures en zo.

Toen waren we weer ev op base en toen gingen we door naar stradbrooke island! Straddie ook wel genoemd. Daar hadden we allemaal games met de outreachteams. (Oh ik ga trouwens naar India! haha, God had aardig snel geantwoord) Allemaal teambuilding stuff en zo. Maar hele leuke games. Maar dat komt in me volgende blog, moet ev opschieten.

Toen waren we weer hier op base. Gewoon lectures. Over paar minuten ga ik naar chinchilla! Morgen moeten we met outreachteams india en indonesie kerkdienst organiseren. Allemaal niet al te beste muzikanten mogen worship gaan doen! Wordt awesome. Kidsprogramma moeten we doen en het allerbeste ik mag samen met iemand de communion message doen! Yes, ik hou van voor heel veel mensen praten in het engels. Communion is brood en wijn uitdelen in de kerk en zo. Dus hoeft gelukkig niet zo heel lang te zijn. En verder gaan we op scholen spreken en zo.

Daarna gaan we terug naar stanthorpe en verder helpen bij die Chaitent, outreachteam maleysia gaat er morgen al heen. Dan hebben we backpackersmeal iets met 200 backpackers of zo =D

Daarna gaan we naar toowoomba, easterfest!!!!!! =D Christelijk muziekfestival. Dusss 5 april ben ik weer computer beschrikbaar. Maar dan weten jullie het, mochten jullie geinteresseerd zijn. Dan zal ik verder in detail gaan =p Nu moet ik gaan!im sorry

Okedoeiiiii xx

Gerwin

Goed bezig Lisa!:D Veel succes met alles daarzo!
X Gerwin

Elisa

communion message!
spreker in de dop:D

Jedidja

preach it girl! Super dat je nu de opportunity krijgt:)